Új kommunikációs igazgató a MOL-csoportnál

Szeptember 1-jétől Pantl Péter váltja Szollár Domokost.

   

A szakember a vállalatcsoport teljes kommunikációjáért felel majd és közvetlenül Világi Oszkárnak, a MOL-csoport Innovatív Üzletágak és Szolgáltatások Ügyvezető Igazgatójának riportál. Szollár Domokos a vállalatcsoport kabinetfőnökeként folytatja karrierjét.

A Kreatívnak eljuttatott közleményben a MOL azt írja: Pantl Péter az elmúlt 5 évben a HELL Energy nemzetközi kommunikációs- és marketingigazgatója volt. Ezt megelőzően csaknem 20 évet töltött a médiában, ahol különböző pozíciókat töltött be, többek között a Marquard Media Magyarország Kft. férfi életmód divíziójának tartalomigazgatója volt. Diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte média- és kommunikációs szakon.

„Nagyon tartalmas időszak van mögöttem, amelyet szeretnék megköszönni a HELL tulajdonosainak, a cég menedzsmentjének és a volt kollégáimnak. A MOL által kínált lehetőség egy újabb szakmailag fontos állomás számomra, amely egyben izgalmas kihívás is, hiszen a térség egyik legnagyobb és nagyrabecsült vállalatánál dolgozhatok majd." - nyilatkozta Pantl Péter.

Szollár Domokost 2019 májusában nevezték ki a MOL-csoport kabinetfőnökének, amely pozíció mellett egyúttal betöltötte a vállalatcsoport marketing és társasági kommunikációs igazgatói posztját is. 2011-ben csatlakozott a MOL-hoz, korábban a Bajnai-kormány szóvivője volt és 5 évet dolgozott a Budapest Airport kommunikációs vezetőjeként.

A váltás kapcsán Szollár Domokos elmondta: „Pétert alapos és hosszú kiválasztási folyamat során, éles versenyben választottuk ki. Több mint egy éve keressük a megfelelő embert, az eredménnyel pedig elégedettek vagyunk: a kommunikáció és a MOL-csoport márkái jó kezekbe kerülnek, örömmel adom át a stafétát Péternek.”


(forrás: Kreatív Online)


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-08-23 17:01:00

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség