Ügyvezetőt váltott a Médiaunió Alapítvány

Hargitai Lilla távozik, helyét szeptembertől Kardos Ferenc vette át.

   

Szeptember 1-jei hatállyal távozott a Médiaunió Alapítvány éléről Hargitai Lilla ügyvezető, helyét Kardos Ferenc veszi át.

Kardos Ferenc húsz éve dolgozik újságíró-szerkesztőként, illetve projektmenedzserként. Pályafutását sportújságoknál kezdte, ezután dolgozott a Ringier Kiadó és a Sanoma magazinjainál, illetve az Open Communications-nál PR-tanácsadóként, többek között a Médiaunió kampányain (Mesélj mindennap!; A sport mindenkié stb.) is.

A Médiaunió Alapítvány tizenkét éve jött létre a hazai médiumok által. Társadalmi célú kommunikációt folytat minden évben egy-egy jelentős ügyet képviselve, hogy pozitív társadalmi változásokat indítson el.

Az Alapítvány felkarolta a fogyatékos embertársaink elfogadásának és társadalmunkba való beillesztésének ügyét a Kerülj közelebb! kampányban. Készített többek között egészséges életmóddal (NincsDe! – Rajtad is múlik az egészséged!, valamint A sport mindenkié), illetve környezetvédelemmel kapcsolatos (Nem nehéz! fősorral futó) társadalmi célú kampányt. De témái között szerepelt a szülő-gyerek viszony erősítése (Mesélj mindennap!), valamint a médiatudatosság fejlesztése a Neked 8? kampányban.

Az Alapítvány munkáját közel ötszáz önkéntes segíti, és szinte az egész hazai média támogatja pro bono felületeivel. A kampányok gyártási költségeit az elmúlt tíz évben olyan piaci szereplők segítették előteremteni, mint a Tesco, az OTP Bank, a Magyar Telekom, a Pfizer, a Richter, a Fundamenta, a Sió-Eckes, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vagy a MOB.

(forrás: Kreatív Online)


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség