Vajna Timi súlyos szövődményekkel küzd

A magyar celebet kiütötte a koronavírus

   

 Vajna Tímeát legyengítette a koronavírus, és a tüdejében szövődmény alakult ki. Külföldi utazása során, augusztus elején kapta el a fertőzést, ami miatt hatósági karanténban kellett maradnia. 

Aggasztó számára, hogy még hetekkel a megbetegedése után is küzd a fájdalmas tünetekkel Vajna Tímea. A Blikknek elárulta, már nem csupán otthon fekve kúrálja magát, kezelésekre is kell járnia a tüdőgyógyászatra. - Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok – nyilatkozta a Blikknek Andy Vajna özvegye.

Azért mesél saját tapasztalatairól, hogy másokat is elővigyázatosságra intsen, mert mint az esete is jelzi, még a fiatalokat sem kíméli a betegség. Az ő szervezetét pedig nagyon megviselte a vírus, ráadásul még nincs túl az egészen.

Még most sem vagyok százszázalékos, sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. A családommal nem találkoztam, itthon voltam egyedül, az állatokat próbáltam ellátni és takarítottam, amikor kicsit jobban éreztem magam. A céges ügyeket intéztem e-mailen, feküdtem, filmeket néztem. - mesélte Timi.

Tímea azt is elmondta, vannak jobb és rosszabb napok, és azért is kell különösen figyelnie, mert korábban mononukleózissal, azaz heveny vírusos megbetegedéssel, más néven mirigylázzal is meg kellett küzdenie. Akkor két hétig volt kórházban 39 fokos lázzal. Most sokkal tovább tart a teljes gyógyulása, mert a koronavírus károsította a tüdejét. A párja szervezetét is megtámadta a koronavírus.

Zoli is velem volt azon a szülinapi bulin, és sajnos ő is elkapta, de neki erősebb az immunrendszere, és hamarabb átment rajta a vírus.

Forrás: blikk.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség