VV Fanni édesanyja húszmillió forintot követel

Ma folytatódik a tárgyalás VV Fanni gyilkossági ügyében.

   

 Ma este áll újra bíróság elé B. László, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a Való Világ egykori játékosát, VV Fannit. A lány édesanyja nem akar tovább várni, és külön polgári peres eljárást indítani, ezért úgy döntött, hogy a büntetőeljárás keretein belül húszmillió forintot követel az egyelőre gyanúsítottként kezelt B. Lászlótól. Az asszony sérelemdíjként szeretné ezt az összeget megkapni a volt szocialista képviselő-jelölttől.


Ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen - mondta a lapnak Lichy József ügyvéd, aki VV Fanni édesanyjának jogi képviselőjeként kártérítést kérvényez.
Fanni a népszerű valóságshownak köszönhetően lett ismert, és abban az időszakban, mikor a bűncselekmény is történt, prostituáltként dolgozott a Marina parti lakásán. 2017.11.20-án este azonban eltűnt és nem adott életjelet magáról. A nyomozás során a lakópark biztonsági felvételeiből kiderült, hogy B. László járt a lány lakásán, sőt az is látható a videón, ahogy feltételezhetően Fanni holttestét beteszi a mélygarázsban lévő autójába és elhajt.


A vád szerint a Dunába dobta a lány élettelen testét, és visszavitte az autót, amit aznapra kölcsönzött. Végül ez buktatta le, ugyanis az autóbérléssel foglalkozó cég jelezte a rendőrségnek, hogy vérfoltot találtak az autó csomagterében. Bár több közvetett bizonyíték is szól B. László ellen, egyelőre nem tett beismerő vallomást. A legfontosabb közvetlen bizonyíték, a holttest pedig az elmúlt 3 év alatt se került elő. A pontos helyet ahol a lány földi maradványai lehetnek, csak a gyilkos ismerheti.


Az áldozat édesanyja úgy gondolja, hogy a vádlott nem fogja beismerni mit tett, ahogy azt sem, hová rejtette el a fiatal lány holttestét, ezért nem várnak tovább és beadják kártérítési igényüket.
„Természetesen tudjuk, hogy a pénz semmit nem enyhít a szülők soha nem múló fájdalmán...úgy gondolom, nincs tovább mire várni, beadjuk a kártérítési igényünket. – mondta az édesanya ügyvédje, aki biztos benne, hogy B. László ölte meg Fannit.


Forrás: Origo.hu
Kép: Polyák Attila - Origo

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-11-23 12:06:12

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

FÓKUSZBAN A VÍRUSOK

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség