Hosszú Katinka jó formában érzi magát

Az úszónőnek nagy lökést adott ISL-szezon.

   

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem elégedett a teljesítményével, úgy gondolja, hatalmas lökést kapott a Nemzetközi Úszóligától, amelynek versenyeit a Duna Arénában rendezték meg. A világbajnok magyar úszó az az M4 Sporthíradóban elmondta, hatalmas sportdiplomáciai sikernek tartja, hogy az ISL befektetőjét sikerült meggyőzni a magyarországi rendezésről.


Katinka elmondta, hogy hiányoztak neki a versenyek, a felkészülése ezek nélkül nem teljesek. „Ha lett volna még tíz verseny, akkor formába lendülök”- monda a műsorban.
„Az úszók és a szakmai stábok is nagyon élvezték az ittlétet, Magyarországról és Budapestről pedig továbbra is úgy beszélnek, mint a kedvenc versenyhelyszínükről, ahol most ráadásul több világcsúcs is megdőlt” – vélekedett az úszónő, akinek csapata, az Iron nem jutott be a döntőbe.


A Cali Condors csapat győzelmével zárult ISL idei szezonját a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött, tíz csapat részvételével rendezték meg a Duna Arénában. A Magyarországra érkezett sportolóknak az amerikai sportligákhoz (NHL, NBA) hasonlóan „buborékban” kellett élniük.


Szombaton és vasárnap fejeződik be a küzdelemsorozat a döntővel, amelyet négy csapat, a Cali Condors, a címvédő Energy Standard, a London Roar és az LA Current vív. Jean-François Salessy, az Energy Standard általános igazgatója múlt héten lemondott posztjáról egy kőkemény nyílt levél kíséretében, amelyet Grigorisinnek címzett. Salessy élesen bírálta az ISL vezérkarát, és azt állította, hogy miközben a cég hajszálpontosan kifizeti az úszók és az edzők járandóságát, az úszók ügynökei, a csapatfőnökök, a szolgáltatók, technikusok és az egyéb kiszolgáló személyzet nem kapják meg a bérüket.


Forrás: infostart.hu index.hu
Kép: MTI/Kovács Tamás
 

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-11-23 14:18:22

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség