A Farm VIP forgatása átcsapott szappanoperába

A szereplők folyton egymás nyakának ugranak

   

Kezdenek elmérgesedni a farmos műsorban, a sztárok közötti kapcsolatok és olyan viták is kialakulnak, amelyek szürreálisnak tűnhetnek a nézők szemében. Ambrus Attila már többször elmondta magáról, hogy egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy hirtelen dühbe gurul. Azt hiszem ezt mi, nézők is megerősíthetjük, elnézve az eddigi adásokat. A Farm VIP kísérőműsorában a Viszkis Kerényi Mátéval és Vasvári Viviennel egyetemben beszélt a forgatás alatti összetűzésekről.

„Az a helyzet, hogy picit ilyen olasz maffiacsaládra hajazott az egész. Tulajdonképpen mindenki tolta ezerrel” – összegezte higgadtan Ambrus, aki szerint ez volt a legtöbb baj forrása. Utalva arra, hogy senki nem volt hajlandó a műsor forgatása alatt meghallgatni a másikat, mindenki csak a saját igazát akarta letolni a másik torkán.


A tegnap esti műsorban ismételten Kerényi és Ambrus feszült egymásnak, de szerep jutott Vasvárinak is, aki biztos volt abban, hogy ért az adott feladathoz, és még a szakembert is felülbírálta. Máté és Vivi konfliktusa miatt viszont a feladatot nem tudták megcsinálni, másnap Attila kezdte újra, amiben a csapat többi tagja is támogatta, hisz a feladat érdeke ezt kívánta.


Attila a dühkezelési problémáit a tévéműsorban visszanézve, kellemetlenül érezte magát, és szégyellte a viselkedését. A kibeszélőműsorban Máté is arról beszélt, hogy mindenki felelős, hiszen jobban kellett volna figyelniük egymásra, és a közös érdek támogatása lett volna kívánatos. Vivi utólag annyit tett ehhez, hogy talán neki is voltak hibái, és nevetett, amikor mindenki azzal cukkolta, hogy ő aztán mindenhez is ért.

Forrás: nlc.hu
 

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-12-01 08:36:31

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség