Győzike alig győzi a sok munkát

Testvérével bolthálózatban gondolkodnak.

   

Győzike eddig nem igazán foglalkozott a vírussal, de az elmúlt idők történései miatt most már komolyan aggódik szeretteiért. Gőzerővel dolgozik a jövő évi tervein, amelyekről sejtelmesen lapunknak is beszámolt. Emellett pedig elmesélte milyen újra a Való Világ műsorát vezetni. Úgy tűnik a Gáspár családon belül is rendeződtek a szálak, ugyanis kibékült testvérével, Zsolttal mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy közösen kezdenek bele egy vállalkozásba.


A műsorvezető már az ötödik VV-széria háttérműsorát vezeti idén és nagyon büszke, hogy mindezt most egyedül rá bízták. Imádja a munkáját, bár ahogy fogalmazott: hullafáradt minden adás után.
„Elképesztő ezt a műsort vezetni, mert ahogy öregszik az ember, annál jobban érik, és annál jobban élvezi a helyzetet. A mostani villalakók pedig zseniálisak, mert tudják, miről szól ez a játék és nem félnek megmutatni magukat.”


Gáspár Győző ismételten vezeti a ValóVilág háttérműsorát a BeleValót. Véleménye szerint az idei széria VV-játékosai sokkal merészebbek, felkészültebbek, szókimondóbbak mint a korábbi műsorok szereplői, már nagyon várja, hogy mi fog történi a paplan alatt.


A műsorvezetőt arról is kérdeztük igazak –e a pletykák, hogy visszatér a képernyőre a Győzike show? Sejtelmesen csak annyit mondott, hogy hamarosan minden ki fog derülni, de konkrétumokról még nem beszélhet. Egy projekt már biztos: közös vállalkozásba fognak a Gáspár testvérek. Ugyanis Győzike kibékült Zsoltival, édesanyjuk sírja fölött megbeszélték nézeteltéréseiket. Azt is eldöntötték, hogy a jövőben édesapjuk régi nagy álmát valósítanák meg: élelmiszerbolt-hálózatot szeretnének nyitni.


A sztár mindennapjai azonban nem teljesen felhőtlenek, hiszen a koronavírus az ő, és családja életét is beárnyékolják. Szomorúan mesélte, hogy Nagy Grofóval, már a hatodik közeli ismerősét veszítette el a járvány miatt.
„Nem hittem eddig benne, és azt gondoltam, hogy ez egy kamu. Most már azonban azt látom, hogy komolyan kell venni a vírushelyzetet és egyre jobban vigyázni kell magunkra!”- mondta el lapunknak.
Reméli, hogy a korlátozások és szigorú szabályok továbbra is érvényben maradnak az ünnepek alatt is, ők is betartják a szabályokat, egy biztos, hogy szűk családi körben töltik majd a karácsonyt.

Kép: Media1.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-12-04 14:52:37

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség