Meghalt a magyar színésznő

Öt hét alatt győzte le a koronavírus.

   

Körtvélyessy Zsolt felelesége, Egerszegi Judit 67 éves korában hunyt el koronavírusban. A színésznő 45 évig volt Körtvélyessy felesége, saját karrierjét egy idő után feladta, hogy a lánya, Kinga mellett legyen és támogatni tudja országosan ismert férjét. Korábban Szolnokon, Békéscsabán és Miskolcon volt társulati tag, több Jancsó-filmben is szerepelt. Judit mindennél jobban vágyott egy unokára, sajnos nem tölöhetett sok időt a kis Lilivel, L.L. Junior és Körvélyessy Kinga kislányával, aki szeptember 17-én született.

 


"Mindennél jobban szeretett volna nagymama lenni. Az élet sajnos olyan kegyetlen volt hozzá, hogy mindössze kétszer ölelhette magához a kis Lilit. A koronavírus miatt nem tudtunk többet találkozni a lányomékkal, aztán jött a betegség is. Judit cukorbeteg volt, vizesedéssel került kórházba, de aztán koronavírus-pozitív lett, ezért átszállították a Szent László Kórházba. Ott rohamosan romlani kezdett az állapota, lélegeztetőgépre került, levették arról, aztán megint vissza... így ment ez két-három hétig. Végül öt hét alatt elment az én Juditom" - mondta a BorsnakKörtvélyessy Zsolt, aki jelenleg L.L. Junioréknál van, magukhoz költöztették. "Mi Judittal nagyon szoros kapcsolatban voltunk, 45 éve éltünk nagyon jó házasságban – folytatta a színész – Szolnokon ismerkedtünk meg, és az első találkozásunk után többé el sem váltunk egymástól. Judit nagybetűs ember volt, nagyon tehetséges színész, önfeláldozó feleség és anya. Ő volt a mindenem. Az anyám, a kritikusom, a barátom, a szerelmem. Most a lányoméknál vagyok, a kis Lilike a vigaszom, nem tudom még elképzelni, mi lesz velem a jövőben... hogy lesz minden."


A színész azt tervezi, hogy kiadja felesége emlékiratait, Judit ugyanis remekül írt.
L.L. Junior így emlékezett meg anyósáról:
"Az anyósom a világ legjobb embere volt. Kedves, empatikus és nagyon tehetséges. Fantasztikusan játszott és írt, és úgy tudott mesélni, mint senki. Minden sztorija felért egy mozifilmmel, olyan színesen tudta cifrázni a történeteket, ha lement a boltba és arról mesélt, azt is tátott szájjal hallgatta mindenki. A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát."


Forrás: Life.hu

Fotó: MTVA


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-12-11 15:23:42

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség