Kórházba került Sas József

A Blikk számolt be róla, hogy nagyon beteg a színész.

   

A Blikk Sas József feleségétől tudta meg, hogy a színész-humorista kórházba került, ugyanis elkapta a koronavírus-fertőzést és nagyon beteg. Az újság arról számolt be, hogy Sas Józsefet az otthonában keresték fel, hogy születésnapja alkalmából felköszöntsék, de a felesége még az ajándékot sem vette át, mert elmondása szerint fél a vírustól. Egy névtelen informátor elmondta a lapnak, hogy a színészt kórházba kellett szállítani a betegség miatt. A házaspár egyébként mindent megtett, hogy biztonságban legyenek, teljesen be s zárkóztak a járványhelyzet alatt, aminek egyik fő oka az volt, hogy a humorista még 2019 elején agyvérzést kapott Thaiföldön.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2021-01-05 09:34:21

További híreink

09:05

Zsinórban a harmadik Pixar-filmet költöztetik a Disney+-ra. Mozi kontra streaming, üzlet kontra művészet, sokadik menet.

Tovább
Cs 08:55

Nincs megállás az e-kereskedelem bővülésében.

Tovább
Sz 08:52

A covid-19 elleni vakcinákban használt mRNS-technológia terén végzett úttörő kutatásaiért, az orvostudomány radikális átalakításához való hozzájárulásáért tünteti ki a Solvay vegyipari konszern Karikó Katalint, az SZTE kutatóprofesszorát, a University of Pennsylvania adjunktusát. A 300 ezer euróval járó Science for the Future Solvay-díjat 2022. március 29-én Brüsszelben, a belga király jelenlétében adják át.

Tovább
K 10:43

A tavaly májusi adatokhoz képest szürkehályog-műtétre közel hatezerrel többen, míg csípőprotézis-operációra kétszer annyian várakoznak jelenleg.

Tovább
Sz 08:31

Az ír kormány döntése az italkereskedésekben, vegyesboltokban és az áruházakban értékesített alkoholt is érinti.

Tovább
Sz 08:29

A nagy kérdés az, zavar lehet-e az Adidas- és a Nike-termékek piacán?

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség