Felépült Fásy Ádám az életmentő szívműtét után

2021. május 7-én végzett életmentő szívműtéte után 2 hónappal visszatért Fásy Ádámba az erő.

   

Fásy Ádám csodálatosnak nevezhető gyógyuláson van túl, hiszen második szívinfarktusa és egy szívműtét után 2 hónappal újra jól érzi magát. Elmondása alapján már stabil a közérzete, és naponta is egyre többet tud tornázni, 20 percet tölt az ellipszis tréneren.

Igyekszik nem túlterhelni a frissen gyógyult szervezetét, de már füvet vág, elvégzi a kerti munkát és dolgozni is jár. Nemrégiben már repülőn is ült, mivel az Ökölvívó Szövetség Ellenőrző Bizottságának a tagja és hivatalos célból Olaszországba kellett mennie. Kint töltött három napot, kipróbálta a repülést, de nem akadt vele semmi problémája. Ebbe szerepet játszhatott az is, hogy elmondása alapján kiváló társasággal utazhatott, és imádja az olasz konyhát is.


Bár a két hónap hosszú kihagyásnak számít, azóta már többször is újra színpadra állt, és a következő hónapokban is meglehetősen sok munkája lesz. Több rendezvényük is volt már, amik kiválóan sikerültek, többször találkozott már emiatt a közönségével is, akik óriási támogatást nyújtanak neki, szeretettel ölelik át, jól fogadják őt.


A zenész elmondása alapján már nagyon hiányzott neki a színpad, így nagyon örül, hogy visszatérhet rá és újra szerepelhet. Szerinte ezért zenész a zenész.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2021-07-09 13:24:00

További híreink

12:00

Hány szakasza van itthon az adatfelvételnek? Hogyan biztosítják az adatok anonimitását? Hogyan igényelhető kód az online kitöltéshez, ha eddig nem kaptuk meg a kódot? Miért van összefüggés egy mozgólépcső kialakítása és az egészségi állapottal kapcsolatos kérdés megválaszolása között? Miért nem kell többször személyes népszámlálást tartani? – ezekre a népszámlálással kapcsolatos kérdésekre is válaszolt Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.

Tovább
11:59

A mellékvízóra nyolc évig használható, és nem érdemes túlfutni a határidőn. A villany- és a gázórák htelességi ideje tíz év.

Tovább
11:58

Állítólag több deci üzemanyag is kifolyik az autóból, ha a benzinkútnál a kattanás után is beleeröltet még néhány deci benzint.

Tovább
11:56

Kelendő lett a hatósági áras tüzelő. Az állami tűzifaprogramban az utóbbi hetekben több tízezren jelezték, hogy vásárolnak a maximalizált árú fából, amely az ország szinte összes erdészetében igényelhető, fontos tudni azonban, hogy háztartásonként legfeljebb tíz köbméter a megvásárolható mennyiség – számolt be az M1 Híradó.

Tovább
11:40

Tavaly minden hatodik, idén már csak minden hetedik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.

Tovább
11:25

Csütörtökön napos idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható – írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség