Panamavárosban járt Iszak Eszti

Rengeteg élménnyel gazdagodott a karibi térségben.

   

A műsorvezető nem támasztott nagy elvárásokat a közép-amerikai város felé, mégis óriási élménnyel gazdagodott. Egy barátnője meghívására utazott Panamavárosba, ami a kíváncsi utazóknak számos kincset tartogat.

Elmondása alapján nagyon szereti a karibi térséget, leginkább Mexikót és Costa Ricát. Ez a két hely az első körös utazási listáján is szerepel, Panamával ellentétben. Utóbbi hely mégis magával ragadta őt, ugyanis szereti a hely atmoszféráját, az ott élő embereket, a térség zenéjét és az ételeket is.

Nagyon pozitívan csalódott a városban, főképpen az emberek viselkedésében és mentalitásában. Ezzel kapcsolatban egy történetet is elmesélt: Valamelyik nap spontán egy pár emelettel alattuk lévő házibuliban találták magukat, ahol nagyon közvetlenek, nyitottak és kedvesek voltak velük. Őszintén érdeklődtek a másik felől, és rosszindulat nélkül dicsérték egymást. Mindenki pozitívan állt a másikhoz. Iszak Eszti szerint nagyon jó dolog lenne, ha mindenhol így viselkednének egymással az emberek.

 


A műsorvezetőről tudhatjuk, hogy már rengeteg helyet látogatott meg élete során, ezért már rutinos utazónak is nevezhetjük. Utazásai előtt fel szokta építeni a tervet, hogy mit szeretne majd megnézni, hová szeretne eljutni.

Saját magát aktív pihenőnek nevezi, élvezi a jövés-menést. Ennek ellenére Panamában most inkább a pihenésre koncentrált, de azért beiktattak egy kis városnézést is a kultúra megismerésének az érdekében.

Borítókép: Iszak Eszter / via tv2.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2021-07-12 12:03:26

További híreink

18:00

Hetvenöt év után újra Magyarországra került az egykori Hatvany-gyűjtemény jeles darabja.

Tovább
16:00

Kifejezetten nagy tömeg gyűlt össze az Olimpiai Stadion körül az ötkarikás játékok megnyitó ünnepségén.

Tovább
14:00

Balogh Mátyás 632 körös teljesítménnyel a 61. helyen végzett a férfi íjászok pénteki rangsoroló versenyében a tokiói olimpián.

Tovább
12:00

Több mint 1900 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a szeptemberben induló új tanévben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Tovább
10:00

Megteszik a szükséges lépéseket az Európai Unió intézményeinél.

Tovább
Sz 16:00

A felsőoktatásba jelentkezők mintegy háromnegyedét felvették valamilyen képzésre.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség