Panamavárosban járt Iszak Eszti

Rengeteg élménnyel gazdagodott a karibi térségben.

   

A műsorvezető nem támasztott nagy elvárásokat a közép-amerikai város felé, mégis óriási élménnyel gazdagodott. Egy barátnője meghívására utazott Panamavárosba, ami a kíváncsi utazóknak számos kincset tartogat.

Elmondása alapján nagyon szereti a karibi térséget, leginkább Mexikót és Costa Ricát. Ez a két hely az első körös utazási listáján is szerepel, Panamával ellentétben. Utóbbi hely mégis magával ragadta őt, ugyanis szereti a hely atmoszféráját, az ott élő embereket, a térség zenéjét és az ételeket is.

Nagyon pozitívan csalódott a városban, főképpen az emberek viselkedésében és mentalitásában. Ezzel kapcsolatban egy történetet is elmesélt: Valamelyik nap spontán egy pár emelettel alattuk lévő házibuliban találták magukat, ahol nagyon közvetlenek, nyitottak és kedvesek voltak velük. Őszintén érdeklődtek a másik felől, és rosszindulat nélkül dicsérték egymást. Mindenki pozitívan állt a másikhoz. Iszak Eszti szerint nagyon jó dolog lenne, ha mindenhol így viselkednének egymással az emberek.

 


A műsorvezetőről tudhatjuk, hogy már rengeteg helyet látogatott meg élete során, ezért már rutinos utazónak is nevezhetjük. Utazásai előtt fel szokta építeni a tervet, hogy mit szeretne majd megnézni, hová szeretne eljutni.

Saját magát aktív pihenőnek nevezi, élvezi a jövés-menést. Ennek ellenére Panamában most inkább a pihenésre koncentrált, de azért beiktattak egy kis városnézést is a kultúra megismerésének az érdekében.

Borítókép: Iszak Eszter / via tv2.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2021-07-12 12:03:26

További híreink

11:13

Egy 1999-es törvény különösen megnehezíti a temetkezési szolgáltatók helyzetét az infláció és energiaválság közepette.

Tovább
11:12

Készlethiány, alapanyaghiány, csomagolóanyag-hiány. Szegény Pilóta kekszet az ág is húzza.

Tovább
11:11

A januári ötszázalékos emelés óta a kormány már másodszor fizet inflációkövető kiegészítést a két és fél millió nyugdíjasnak. A gazdasági mutatók alapján prémium is várható, és a tizenharmadik havi nyugdíj sem marad el – hangzott el az M1 Ma este című műsorában.

Tovább
11:10

A Ryanair-nél még sosem indult ilyen erősen az ősz, a Wizz Air utasforgalma pedig 52 százalékkal nőtt éves alapon szeptemberben.

Tovább
11:09

A termosztátokat lejjebb kell állítani és a bojlereket is le kell csavarni a Nemzetközi Energiaügynökség szerint Európában a télre készülve.

Tovább
11:00

A társasházak jellemzően az alapkamat mértékével emelik a közös költség tartozásokat, ami 2000-ben volt utoljára annyira magas, mint most.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség