Panamavárosban járt Iszak Eszti

Rengeteg élménnyel gazdagodott a karibi térségben.

   

A műsorvezető nem támasztott nagy elvárásokat a közép-amerikai város felé, mégis óriási élménnyel gazdagodott. Egy barátnője meghívására utazott Panamavárosba, ami a kíváncsi utazóknak számos kincset tartogat.

Elmondása alapján nagyon szereti a karibi térséget, leginkább Mexikót és Costa Ricát. Ez a két hely az első körös utazási listáján is szerepel, Panamával ellentétben. Utóbbi hely mégis magával ragadta őt, ugyanis szereti a hely atmoszféráját, az ott élő embereket, a térség zenéjét és az ételeket is.

Nagyon pozitívan csalódott a városban, főképpen az emberek viselkedésében és mentalitásában. Ezzel kapcsolatban egy történetet is elmesélt: Valamelyik nap spontán egy pár emelettel alattuk lévő házibuliban találták magukat, ahol nagyon közvetlenek, nyitottak és kedvesek voltak velük. Őszintén érdeklődtek a másik felől, és rosszindulat nélkül dicsérték egymást. Mindenki pozitívan állt a másikhoz. Iszak Eszti szerint nagyon jó dolog lenne, ha mindenhol így viselkednének egymással az emberek.

 


A műsorvezetőről tudhatjuk, hogy már rengeteg helyet látogatott meg élete során, ezért már rutinos utazónak is nevezhetjük. Utazásai előtt fel szokta építeni a tervet, hogy mit szeretne majd megnézni, hová szeretne eljutni.

Saját magát aktív pihenőnek nevezi, élvezi a jövés-menést. Ennek ellenére Panamában most inkább a pihenésre koncentrált, de azért beiktattak egy kis városnézést is a kultúra megismerésének az érdekében.

Borítókép: Iszak Eszter / via tv2.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2021-07-12 12:03:26

További híreink

09:05

Zsinórban a harmadik Pixar-filmet költöztetik a Disney+-ra. Mozi kontra streaming, üzlet kontra művészet, sokadik menet.

Tovább
Cs 08:55

Nincs megállás az e-kereskedelem bővülésében.

Tovább
Sz 08:52

A covid-19 elleni vakcinákban használt mRNS-technológia terén végzett úttörő kutatásaiért, az orvostudomány radikális átalakításához való hozzájárulásáért tünteti ki a Solvay vegyipari konszern Karikó Katalint, az SZTE kutatóprofesszorát, a University of Pennsylvania adjunktusát. A 300 ezer euróval járó Science for the Future Solvay-díjat 2022. március 29-én Brüsszelben, a belga király jelenlétében adják át.

Tovább
K 10:43

A tavaly májusi adatokhoz képest szürkehályog-műtétre közel hatezerrel többen, míg csípőprotézis-operációra kétszer annyian várakoznak jelenleg.

Tovább
Sz 08:31

Az ír kormány döntése az italkereskedésekben, vegyesboltokban és az áruházakban értékesített alkoholt is érinti.

Tovább
Sz 08:29

A nagy kérdés az, zavar lehet-e az Adidas- és a Nike-termékek piacán?

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség