Panamavárosban járt Iszak Eszti

Rengeteg élménnyel gazdagodott a karibi térségben.

2021. 12., 10:30Tovább a normál változatra Nyomtatás

A műsorvezető nem támasztott nagy elvárásokat a közép-amerikai város felé, mégis óriási élménnyel gazdagodott. Egy barátnője meghívására utazott Panamavárosba, ami a kíváncsi utazóknak számos kincset tartogat.

Elmondása alapján nagyon szereti a karibi térséget, leginkább Mexikót és Costa Ricát. Ez a két hely az első körös utazási listáján is szerepel, Panamával ellentétben. Utóbbi hely mégis magával ragadta őt, ugyanis szereti a hely atmoszféráját, az ott élő embereket, a térség zenéjét és az ételeket is.

Nagyon pozitívan csalódott a városban, főképpen az emberek viselkedésében és mentalitásában. Ezzel kapcsolatban egy történetet is elmesélt: Valamelyik nap spontán egy pár emelettel alattuk lévő házibuliban találták magukat, ahol nagyon közvetlenek, nyitottak és kedvesek voltak velük. Őszintén érdeklődtek a másik felől, és rosszindulat nélkül dicsérték egymást. Mindenki pozitívan állt a másikhoz. Iszak Eszti szerint nagyon jó dolog lenne, ha mindenhol így viselkednének egymással az emberek.

 

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés


A műsorvezetőről tudhatjuk, hogy már rengeteg helyet látogatott meg élete során, ezért már rutinos utazónak is nevezhetjük. Utazásai előtt fel szokta építeni a tervet, hogy mit szeretne majd megnézni, hová szeretne eljutni.

Saját magát aktív pihenőnek nevezi, élvezi a jövés-menést. Ennek ellenére Panamában most inkább a pihenésre koncentrált, de azért beiktattak egy kis városnézést is a kultúra megismerésének az érdekében.

Borítókép: Iszak Eszter / via tv2.hu

http://www.press24.hu/hir/55152/panamavarosban-jart-iszak-eszti/nyomtatas