Bohócként jelent meg a Tinderen, kitiltották az oldalról

Jess Harkinnak rengeteg pasi írt a társkeresőn, de lehet, hogy nem is a pártalálás volt a célja…

2022. 25., 09:27Tovább a normál változatra Nyomtatás

 Jess Harkin nemrég újra regisztrált a Tinderre. Az Írországban élő 25 éves nő lecserélte a képeit is, az új fotókkal pedig a viccesebb oldalát szerette volna megmutatni – írja a Mirror.


Harkin olyan fotókat töltött fel magáról, amelyeken bohócként szerepel, és művésznevén, Kazooként várja a meccseket. Hat képet tett fel, amelyeken bohócjelmezt, kesztyűt és kalapot visel, az elmaradhatatlan piros orral és arcfestékekel. A bemutatkozó szövegét is átírta.

Jól hallottam, hogy csak szórakozást keresel? Hát haver, itt a buli!Hová tehetem ezt a szülinapi tortát és a csokis tejet?– írta a Tinderen.

Úgy tűnt, beválik a módszere, rengeteg meccse lett és számos üzenetet kapott, de egyszer csak elérhetetlenné vált a profilja. A Tinder azt közölte csak, hogy megsértette a felhasználási feltételeket.

Harkin a TikTokon mesélte el a történetét, azt állítva, hogy azért tiltották ki, mert bohócként jelent meg.

Láttam már olyan lányokat, akik ennél jóval több sminket viselnek…– mondta.

A nő elárulta, hogy voltak egyéb képei is magáról, így nem érti, hogy az oldal miért rendszabályozta.

A követői egy emberként álltak mellette, sorra jöttek az „Igazságot Kazoo-nak” vagy a „Bohócdiszkrimináció!” kommentek.

Harkin kérdőre vonta a Tindert, de sokáig nem kapott választ, néhány hónappal később, február 18-án viszont ismét elérhetővé vált az oldala.

Azóta megszólalt a Tinder szóvivője is, aki elmondta, hogy a nőt nem a bohócos képei miatt tiltották ki, hanem mert a fiókját promóciós célokra használta. Jess ugyanis bohócként keresi a kenyerét, még a BBC is írt róla pár éve.

Forrás: 24.hu

Fotó: 24.hu

http://www.press24.hu/hir/55713/bohockent-jelent-meg-a-tinderen-kitiltottak-az-oldalrol/nyomtatas