Rusvai: ha voltál covidos, nem kell több oltás

A virológus többek között arról is beszélt, hogy hiba volt-e kínai vakcinával oltani az idősebb korosztályt.

   

 Nem javasolja újabb oltás felvételét Rusvai Miklós azoknak, akik már átestek a koronavíruson. Az RTL Reggeli című műsorában Rusvai elmondta, hogy a Covidon túlesettek szervezete már bizonyította, hogy képes megbirkózni a koronavírus-fertőzéssel.


Rusvai szerint sem a kínai, sem az orosz oltóanyag behozatala nem volt hiba, az akkori vakcina-ínség miatt. Nem lehetett biztosan tudni, milyen ütemben érkezik majd a többi koronavírus elleni oltóanyag. Rusvai szerint bár kisebb a kínai vakcina hatékonysága, a többihez képes enyhébb a mellékhatása.

forrás – nyugat.hu

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

11:13

Egy 1999-es törvény különösen megnehezíti a temetkezési szolgáltatók helyzetét az infláció és energiaválság közepette.

Tovább
11:12

Készlethiány, alapanyaghiány, csomagolóanyag-hiány. Szegény Pilóta kekszet az ág is húzza.

Tovább
11:11

A januári ötszázalékos emelés óta a kormány már másodszor fizet inflációkövető kiegészítést a két és fél millió nyugdíjasnak. A gazdasági mutatók alapján prémium is várható, és a tizenharmadik havi nyugdíj sem marad el – hangzott el az M1 Ma este című műsorában.

Tovább
11:10

A Ryanair-nél még sosem indult ilyen erősen az ősz, a Wizz Air utasforgalma pedig 52 százalékkal nőtt éves alapon szeptemberben.

Tovább
11:09

A termosztátokat lejjebb kell állítani és a bojlereket is le kell csavarni a Nemzetközi Energiaügynökség szerint Európában a télre készülve.

Tovább
11:00

A társasházak jellemzően az alapkamat mértékével emelik a közös költség tartozásokat, ami 2000-ben volt utoljára annyira magas, mint most.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség