A Shell 2023-ban is támogatja a Peter Cerny Alapítvány nélkülözhetetlen munkáját

A Shell Hungary zRt. és a Peter Cerny Alapítvány évtizedekre visszanyúló együttműködése 2023-ban is folytatódik.

   

Az energiaipari vállalat 15 millió forint értékben nyújt támogatást, amely részben a koraszülött mentéshez használt gépjárműflotta éves futásához szükséges üzemanyagot fedezi, valamint más, a koraszülött mentéshez szükséges eszközöket is juttat az alapítványnak.

A Peter Cerny Alapítvány mentőautói évente mintegy 150 000 kilométert futnak, hogy átlagosan 3000 korababa sürgősségi ellátását és szállítását biztosítsák. A Shell Hungary zRt. 1989 óta kitartó támogatója az alapítványnak, évek óta a mentőautók futásához szükséges teljes üzemanyag mennyiséggel látja el a szervezetet. A 2022-es esztendőben a Shell számos módon hozzájárult az Alapítvány koraszülöttmentési munkájának sikeréhez. A ClubSmart programon keresztül pedig egész éven át biztosítja az adományozás lehetőségét hűséges vásárlóinak.

A Shell az idei évre újabb ambíciózus terveket tűzött ki a korababák megfelelő ellátásának támogatásához, 2023-ban 15 millió forinttal járul hozzá a Peter Cerny Alapítvány működéséhez:

• A támogatási összeg nagy része a gépjárműflotta éves futásához szükséges üzemanyagköltséget fedezi.

• Az alapítvány járműveinek tisztasága érdekében az energiaipari vállalat CleenUp környezetbarát technológiát alkalmazó mobil autómosó szolgáltatást is biztosít.

„A Peter Cerny Alapítvány elkötelezett támogatójaként minden alkalmat megragadunk, hogy segíthessük a koraszülöttmentő szervezetet elhivatott munkája során. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a korababák megfelelő orvosi ellátásához, és örömmel tapasztaljuk, hogy az általunk és a ClubSmart adományozóink támogatásával megvásárolt eszközök csecsemők életmentéséhez járulnak hozzá. Ez az ügy dolgozóink számára is kiemelkedő értéket képvisel, szívügyünk, hogy a továbbiakban is támogassuk az alapítvány nélkülözhetetlen munkáját.”– erősítette meg a hosszú múltra visszatekintő együttműködés folytatását Vecsey Sarolta, a Shell
Hungary zRt. Mobilitás Üzletágának vezetője.

A Shell kitartó támogatásáról így nyilatkozott Dr. Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány kuratóriumának elnöke:

„Hálásan köszönjük a Shell Hungary zRt. egész éves támogatását, amely a 2022-es gazdasági nehézségek közepette elengedhetetlennek bizonyult. Alapítványunk mindennapjait a kiszolgáltatott csöppségek számára végzett segítségnyújtás teszi ki, így minden támogató partnerünk óriási terhet vesz le a vállunkról hozzájárulásával. A Shell eszköz és üzemanyagköltség támogatása biztosítja a zökkenőmentes és magas színvonalú munkavégzésünket, valamint lelki támaszt nyújt a nehéz élethelyzettel küzdő családok számára is.”

Így az elmúlt évek adományaiból származó eszközfejlesztésnek köszönhetően az alapítvány szakemberei számos esetben tudták alkalmazni életmentés során a nitrogén-monoxid (iNO) adagolóval kiegészített lélegeztetési módot és a Tecotherm NEO készülék segítségével megvalósuló, agyi szövetek minőségi túlélését biztosító hűtésterápiát.

 

trademagazin.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

H 09:48

A volt amerikai elnök botrányos kirohanást intézett Zelenszkij ellen

Tovább
H 09:40

A hőmérséklet viszont akár 30 fok fölé is emelkedhet.

Tovább
P 20:15

A LinkedIn új AI-funciókat jelentett be

Tovább
P 18:43

Az új funkció több csoportos csevegést tömörít egy helyre

Tovább
P 17:34

Remény a policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenvedő betegeknek

Tovább
P 15:28

Az M4 Sport az összes mérkőzést közvetíti.

Tovább

Belföld

FÓKUSZBAN A VÍRUSOK

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség