Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Menjen kirándulni, alkalmas a hét tanulásra, utazásra, vásárlásra, mozizásra. Még a hét elején adódhatnak nézeteltérések a partnerével, elsősorban pénzüggyel kapcsolatban.

Nem:

A hét második felére teljes lehet önök között az összhang kaphat egy ajándékot, nem mutathatja ki a valódi érzéseit, mert sértődés lesz belőle. Ne feledkezzen meg egy rokonáról, aki várja a hívását.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 87%
Fizikai: 91%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Vállalnia kell a kemény munkát, ha ki akarja elégíteni igényeit. A pénz, a vagyon most így is kiemelt szerepet játszik, nagyon vigyázzon, ha sötét ügyeknek a szereplője, vagy főnöke szabálytalan dologra kéri, mert most minden túl simán megy, és félő, hogy nem veszi észre a buktatókat.

Nem:

Az esti órákban ne mozduljon ki otthonról , mert a testi épségét, valamint lakása biztonságát is veszély fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 17%
Szellemi: 31%
Fizikai: 55%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Kreativitása kiváló, pompás a hét arra, hogy dolgozzon, akár pénzkereseti foglalkozást űzzön, akár jövőt érintő terveken dolgozzon, akár a lakásában üldözze a porcicákat.

Nem:

Nem vállalhat senkiért kezességet, egy barát koloncként lóg a nyakán, nemcsak a munkában hátráltatja, hanem tanácsaival rossz irányba befolyásolja, amely a partnerkapcsolatát is negatívan érinti. Felejtse el minél előbb.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 28%
Szellemi: 89%
Fizikai: 69%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Sajnos ma előfordulhat, hogy az érzelem elnyomja az értelmet, jelen lehet a lustaság, bizonyos dolgok iránti teljes közönyösség és ha dolgoznia kell, akkor a tömény utálkozás. Családtagjait hagyja békén, a hétvége nyugalma nagymértékben az ön hangulatától függ.

Nem:

Váratlan kellemetlenség egy barát részéről, a konyhában és a közlekedésben ne legyen figyelmetlen, mert baleset veszélye fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 52%
Szellemi: 49%
Fizikai: 66%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Elképzeléseit és annak kifizetési módját erős intuíció fűszerezi, ma képtelen magában tartani a gondolatait. Remek az idő arra, hogy azt a barátaival töltse, a hét vége felé az esti órákban családi kellemetlenségek, ha vendégeket vár, minden pompásan alakul. Megmutathatná, hogy milyen csodákra képek a konyhában.

Nem:

Közlekedésben veszélyek, értéktárgyai másnak is tetszenek, minden munkával kapcsolatos hirtelen jött ötlet rossz, felejtse el, nem lesz belőle semmi.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 59%
Fizikai: 69%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

A pénz határozza meg a hangulatát. Észre kell vennie, hogy egy barát rászorul az ön támogatására, ez nem fogja önt a tönk szélére sodorni, és a jócselekedet, meglátja, busásan megtérül.

Nem:

Ma jó lenne, ha nem maradna otthon a négy fal között, mert összefuthat valakivel, aki olyan hírekkel szolgál, amely érinti karrierjét, az anyagi helyzetét, és gyógyír lehet a lelkének az elmúlt időszak megpróbáltatásai után.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 38%
Fizikai: 41%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Akkor járna a legjobban, ha kivenné a szabadságát, és elutazna pihenni. Ha ezt nem teheti, akkor kiváló az idő tanulásra, kirándulásra, sportolásra, élhetne a hobbijának, politizálhatna. A héten találkozhat valakivel, aki segíthet nagy formátumú tervei kivitelezésében.

Nem:

A környezetéből egy idősebb személy vagy partnere mászhat bele a lelkébe, ne engedje, hogy felidegesítsék, ötleteiket engedje el a füle mellett.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 67%
Fizikai: 82%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A héten kevés praktikus dolog juthat az eszébe, és a gyakorlatiasság is valahogy messzire kerülhet. Inkább egy kis visszavonultságra, jótékony magányra, lelki elmélyülésre lenne szüksége. Próbáljon meg kikapcsolódni, és partnere elképesztő ötleteit tolerálni.

Nem:

A héten ne induljon hosszabb útra és ne vitatkozzon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 83%
Szellemi: 22%
Fizikai: 17%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Ha vásárolni megy, legyen óvatos, mert meglophatják vagy átverhetik. A héten nyugalom jellemezheti a partnerkapcsolatát, igyekezzen kedvese kedvében járni, aki észreveszi és értékeli igyekezetét. A nőkhöz fűződő barátsága ingatag, tudnia kell, hogy pletyka, civakodás húzódik a háttérben, amely rövidesen ön érinti.

Nem:

Ha egyik este randevúra megy, akkor kiábrándulás és csalódás várható. Ne bocsátkozzon szerelmi kalandba.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 51%
Fizikai: 42%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Szeszélyes, nyughatatlan, meggondolatlan és a bizonytalankodásával felidegesítheti a környezetében élőket. Ha dolgoznia kell, a kollégákra számíthat, ha baj van a hangulatával, akkor hívja fel az egyik barátját, aki felvidítja és optimizmusát önre ragasztja.

Nem:

Szerelmével vagy a gyermekével civakodás, amely megérezheti a kettejük közötti viszonyt. Ne tegyen mindent szóvá, ne legyen mindig öné az utolsó szó.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 16%
Fizikai: 35%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Remek napja lesz, leszámítva a reggeli idegességet, amely a otthonában érheti. Menjen szórakozni, töltse gyermekével vagy kedvesével a napot. Ha nincs partnere, akkor biztos lehet benne, hogy nem marad sokáig egyedül. Pompás nap sportolásra, tanulásra.

Nem:

Ne induljon hosszabb útra biztosítás, pótkerék nélkül. A héten összeütközésbe kerülhet a törvénnyel, ne legyenek kétségei, ne szálljon vitába, mert nem lehet igaza.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 67%
Szellemi: 94%
Fizikai: 99%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Jó nap ez a mai arra, hogy a rokonait istápolja, hogy az otthonát kiglancolja, hogy a családtagokkal töltse az időt. Ha vendégeket vár, ma bebizonyíthatja, hogy önnél jobb vendéglátó még nem született. Kedvez a hét a politikának, a nyomozgatásnak és a meglepetéseknek.

Nem:

Nem kedvez a hét az erotikának, ne menjen szórakozóhelyre, kerülje a szerencsejátékokat, gyermekével ne legyen türelmetlen.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 20%
Fizikai: 99%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: