Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Éles logika, kitűnő értelem, gyakorlatias észjárás, lehet bármilyen nehéz szellemi tevékenységet igénylő feladat, az sem fárasztja ki – jellemző lehet márciusig mindez önre. Szerelemben boldog beteljesülés, tanulásban kiváló eredmények, érveivel mindenkit meggyőzhet, és sok mindent elérhet.

Nem:

Gondok merülhetnek fel okmányokkal, iratokkal, ne legyen szarkasztikus, mert sok ellenséget szerezhet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 91%
Fizikai: 60%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Az esti órák pompásak arra, hogy megszilárdítsa a pozícióját, és újabb támogatókra, protektorokra tegyen szert, akik a karrierjét később egyengethetik.

Nem:

Ma nagyon óvatosnak kell lennie a hazugságokkal, mert kilóghat a lóláb, és nemcsak partnere, hanem a környezete is nevetségesnek találja majd. Szedje össze magát, és kerülje a kényes helyzeteket, hogy ne kelljen magyarázkodnia.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 42%
Szellemi: 52%
Fizikai: 39%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Helyén az esze, logikája kitűnő, ezért remek a mai nap arra, hogy megkaparintson magának valami olyat, amivel nemcsak az egzisztenciáját, az anyagi helyzetét stabilizálhatja, hanem új jövőt is mutathat. Kedvez az idő külföldiekkel kapcsolatos ügyleteknek, politikának, tanulmányoknak.

Nem:

Ne sajnálkozzon volt házastársán, mert nem érdemli meg. Szeretője vagy gyermeke ma nem mond igazat, de a vitával nem megy semmire.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 2%
Szellemi: 69%
Fizikai: 55%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Pompás kis hét ez a mostani, pénz állhat a házhoz. Alkalmas idő arra, hogy olyan szerződést kössön, vagy olyan ügyletet hozzon tető alá, amely rendkívüli mértékben hizlalja a tárcáját. Megérzései jók, hallgasson rájuk.

Nem:

A kompromisszumkészségének is van határa, nem bocsáthat meg, és nem felejthet el mindent. Nézzen szembe a tényekkel, a valóságot ne kenje el, mert később sokkal nehezebb lesz.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 37%
Szellemi: 66%
Fizikai: 51%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Alkalmas a nap munkára, lakása átrendezésére, pletykálkodásra, tanulmányok folytatására, testvérek, rokonok látogatására, a szomszédnak is elképesztő hírei lehetnek. Pompás az idő arra, hogy házastársával ágyba bújjon, és felelevenítse a régi, szép időt, amikor a hévhez elég volt kedvese pillantása.

Nem:

Kerülje a szórakozóhelyeket, szerencsejátékokban nincs esélye, értékesebb ingóságában kárt tehetnek vagy ellophatják, ne induljon este hosszabb útra.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 48%
Szellemi: 68%
Fizikai: 97%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

A következő hetekben az egészségi állapotában és a családi, otthoni viszonyokban várható változás. Ha pereskedik, most az ön javára fordul a kocka, sok korábbi, pénzügyi probléma jelentkezhet, ha higgadt marad, nyerhet.

Nem:

A szerelmeskedésen kívül, szinte semmire sem alkalmas a nap, anyagi csőd, ne politizáljon, ne utazzon, ne kérjen szívességet, ne változtasson állást, vigyázzon, mert ma kiforgatják a szavait is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 59%
Fizikai: 46%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Az esti órák alkalmasak vitára, nézeteinek hangoztatására, mert ezzel felkeltheti valakinek az érdeklődését, aki nagy szerepet játszhat a jövőjének alakításában.

Nem:

Nem alkalmas a délelőtt tárgyalásra pénzügyekről, feladatokról, ne vegyen fel alkalmazottat, ne jelentkezzen munkára ebben az időben sehova. Mindenféle banki tranzakcióval várjon holnapig, adómentes jövedelem, korrumpálás terén is kellemetlen helyzetek várhatók.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 48%
Fizikai: 71%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A türelem a remény művészete. Minden azok múlik, képes-e várni, mert ha igen, nagyobb erőfeszítés nélkül elérheti, hogy a felettesei elismerjék a munkáját, és tudomásul vegyék, a feladat elvégzése másként nem történhetett.

Nem:

Délután jelen lehet a melankólia. Valakinek nem az igazságot mondja, hanem amit hallani szeretne. Ne tegye, mert kényelmetlenül érezheti magát, ha kiderül az igazság.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 59%
Fizikai: 37%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Reggel minden a vágyai szerint alakulhat szerelmi viszonyában, gyermekével való kapcsolatában, még a legfőbb kritikus sem találhat kivetnivalót. De az idill nem tart sokáig, főleg ha átalussza ezt a kedvező fényszöget.

Nem:

Az esti órákat feszültség, vita jellemezheti. Vigyázzon minden egyes kimondott szóra, mert később bánni fogja. Barátait ne avassa be az otthoni ügyekbe, mert később visszaélhetnek a bizalmas információkkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 20%
Fizikai: 71%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Szeszélyes, nyughatatlan, meggondolatlan és a bizonytalankodásával felidegesítheti a környezetében élőket. Ha dolgoznia kell, a kollégákra számíthat, ha baj van a hangulatával, akkor hívja fel az egyik barátját, aki felvidítja és optimizmusát önre ragasztja.

Nem:

Szerelmével vagy a gyermekével civakodás, amely megérezheti a kettejük közötti viszonyt. Ne tegyen mindent szóvá, ne legyen mindig öné az utolsó szó.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 16%
Fizikai: 35%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Ma egészségügyi gondok jelentkezhetnek, és bosszúságok a kollégák, beosztottak részéről. A kora délutáni órákban ezen a vonalon jellemző lehet a hibavalóság, a dupla munka, esetleg más helyett kell tartania a hátát, ráadásul sokaknak lesz igaza, de önnek nem.

Nem:

Őrizze meg a nyugalmát és hidegvérét, különben veheti a kalapját, de ennek még nem érkezett el az ideje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 60%
Fizikai: 58%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden esély megvan arra, hogy végre olyan partnert találjon aki megfelel az elképzeléseinek. Megismerhet valakit, aki a legtitkosabb vágyait válthatja valóra.

Nem:

Ne dicsekedjen, ha öröm éri, próbálja meg savanyú képpel, egy kissé pesszimistán tálalni, mert a jó híreket a hét végén környezete nehezen emészti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 100%
Fizikai: 29%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: