Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Házastársa vagy üzleti partnere segíthet önnek a munkájában, amelyre most szüksége van, mert lassan a padlót söpri, annyit kell dolgoznia. Anyagi ügyei jól alakulnak, a tudása és a hírneve segíti abban, hogy olyan lehetőségeket kapjon, amelyek tovább növelik bankszámláját.

Nem:

Senkinek ne közvetítsen semmit, ne ajánlgasson és ne vállajon kezességet senkiért, mert ezzel megelőzhet egy kínos szituációt.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 68%
Szellemi: 75%
Fizikai: 83%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Ha állást kíván változtatni, megpályázni vagy külföldi utat megcsípni, akkor erre rendkívüli lehetőség kínálkozik. Kitűnő az idő szerződéskötésre, megállapodásra, utazásra, minden okmányokkal, hivatalokkal kapcsolatos ügyek intézésére.

Nem:

Nem szegődik ön mellé a szerencse pénzügyekben, kaphat egy értesítést, mellyel felbosszantják. Este gyermeke okozhat fejfájást, ne idegeskedjen, ne adjon kölcsönt, barátai ötleteit felejtse el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 19%
Szellemi: 12%
Fizikai: 61%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Titkos szerelmi viszonynak, házasságtörésnek nem kedvez a hét. Az idő azonban alkalmas vállalkozás indítására.

Nem:

A hét elején az esti órákban kedvezőtlen híreket várhat. Otthonában, családjával problémák várhatóak, azonban ne engedjen zöld utat a negatív dolgoknak így sokkal pozitívabban kezdődhet a következő hete.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 42%
Szellemi: 100%
Fizikai: 99%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Mindennél fontosabb lesz a győzelem, az elsőség iránti igény az élet szinte valamennyi területén, és a sors most kegyes lesz önhöz. Tálcán kínál majd olyan lehetőségeket, amelyekért máskor keményen meg kellett küzdenie.

Nem:

A diplomácia érzék hiánya, a mások szükségletei iránti érzéketlenség komoly bajokat okozhat. Ehhez könnyen társul a dolgok komplikáció nélküli, huszáros megoldása, ami később hátráltatni fogja minden vonalon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 84%
Szellemi: 52%
Fizikai: 60%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Előléptetés vagy egy rendkívül kedvező lehetőség a láthatáron, de jó ha tudja, hiába dolgozik jó hatásfokkal, hiába van érzéke az irányításhoz, vagy az elvégzendő feladathoz, a súlyos felelősséggel egyre nehezebben birkózik meg. Támogatókra lesz szüksége

Nem:

Házastársával ne vitatkozzon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 99%
Szellemi: 92%
Fizikai: 60%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Akkor járna a legjobban, ha elindulna külföldre, csodás élményekben és romantikus kapcsolatban lehet része, amely kitarthat egy életen át. Alkalmas az idő kockázatvállalásra, vagyis új vállalkozás indítására, üzletkötésre külföldiekkel, tanulásra, vizsgára, felvételire. A mostani események új irányt szabhatnak az életének.

Nem:

Este kerülje a nyilvánosságot, a főnökét, kerülje el a munkáját, mert úgy felidegesítheti magát, hogy képtelen lesz aludni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 58%
Fizikai: 67%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Akár keresi, akár nem, most vonzza a kissé rejtélyes és bizonyos módon kihívó embereket. Találkozhat egy olyan személlyel, aki az érzéki területek felfedezetlen aranybányája, ugorjon fejest a szerelembe, élvezni fog minden mozdulatot és minden együtt töltött percet.

Nem:

Az üzletben nincs helye érzelmeknek, vigyázzon, hogy partnerével a magán- és üzleti élet ne fonódjon össze, mert szakítás esetén önnek ez katasztrófát jelenthet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 69%
Szellemi: 81%
Fizikai: 67%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Utazzon külföldre, vagy kössön üzletet külföldiekkel, ha politizál, a siker kapujában áll, ha tanulmányokat folytat, remek formában lesz, félgőzzel is pompás teljesítményre képes. Alkalmas az idő társulásra, a karrierje érdekében is sokat tehet, menedzselje magát.

Nem:

A szerelem nem elhatározás kérdése, úgy érkezik, mint hegyekből alázúduló kövek, leteperi és maga alá temeti. Ne ragaszkodjon és kapaszkodjon a régibe, mert küszöbön az új szenvedély.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 59%
Szellemi: 37%
Fizikai: 40%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Taktikára van a legnagyobb szükség, mert úgy felgyorsulnak az események, hogy akinek tegnap még a kezében volt a döntés joga, az holnapra a süllyesztőbe kerülhet. Maradjon a háttérben és jól figyeljen, mert a zavarosban most kihasználhatja élete legnagyobb lehetőségét.

Nem:

Gyógyszeres ládikó és védőoltás nélkül ne induljon külföldre, ne hanyagolja el testmozgást sem, mert a fizikai jólét problémái rövidesen jelentkeznek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 32%
Szellemi: 69%
Fizikai: 69%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Gondolatai és tettei is a földi boldogságra irányulnak, előtérbe kerül a szórakozás, a szerelem, a szerencsejátékok, a dolgok könnyebbik és szebbik oldalának keresése. Szerencsés időszak köszönt önre, elégedett lehet nemcsak önmagával, hanem sorsával is.

Nem:

Ne engedje, hogy a hivatalok packázása, vagy egy hír elvegye a kedvét. A szomszédot kerülje el, mert ma táncot járhat az idegein a közlekedésben veszélyek és anyagi kár fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 21%
Fizikai: 57%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A korábban felmerült problémák megoldódnak, egy ismerős egészségi állapotában pozitív változás várható. Ha önnek van szüksége orvosi ellátásra, akkor ma kedvező híreket hallhat. Megbízhatják egy olyan feladattal, amellyel harmóniát teremthet a munka és a magánélet között.

Nem:

Ha szabadulni akar egy viszonytól, akkor ne legyen kicsinyes, anyagi áldozat nélkül partnere tapadókorongjai nem válnak le. Nem alkalmas az idő gyereknevelésre, szerencsejátékokra

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 81%
Fizikai: 74%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

A sikerszéria folytatódik, ennek megfelelően ellenségeinek száma szépen gyarapodik. Nehéz a döntés, hogy ha a régi szeretőjével is jó érzi magát, de az újabb viszony felvillanyozza és energiával tölti fel. Űzze hát kisded játékait egyszerre kisded játékait egyszerre több ágyban, a lebukás még vára magára.

Nem:

Vigyázzon, hogy az otthonnal, ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos problémák ne kergessék az őrület határára. Titkait ne bízza senkire, még a legjobb barátjára.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 19%
Szellemi: 9%
Fizikai: 31%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: