Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Észben kell tartania, hogy a rokonokat nem választhatja meg, a barátait viszont igen. Tartsa távol magát azoktól a családtagoktól, akik igyekeznek rátelepedni önre, mert kihasználják, és úgy kifacsarják majd, mint egy citromot. Baráti kapcsolatait apolja, mert sokat kaphat szellemileg és érzelmileg ezektől a viszonyoktól.

Nem:

Ma nincs értelme a vitának, hagyjon rá mindent partnerére, így jár a legjobban.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 52%
Fizikai: 59%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Márciusban anyagi ügyei még nem lesznek zavartalanok, jó ha tudja, hogy csak saját gyakorlati elgondolásaira és munkájára számíthat. Érzelmei is intenzívebben nyilvánulnak meg, időnként felerősödhet a birtoklási vágy, amely a partnerkapcsolatát hátrányosan érintheti.

Nem:

Ne hanyagolja el a testvérét, közvetlen rokonságát. Valakinek szűk ismeretségi körből nemcsak erkölcsi, hanem anyagi támogatásra is szüksége van, ne mondjon nemet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 57%
Szellemi: 33%
Fizikai: 100%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

A nap folyamán – az estét kivéve – minden jól alakulhat otthoni és szerelmi vonalon. Ha ingatlannal kapcsolatos aggodalmai vannak, akkor remek tanácsokat kaphat a délutáni órákban, új munkalehetőség híre is sokat javíthat a hangulatán.

Nem:

Estére fordul a kocka, családtagjai közül valaki jól felidegesítheti, olyan dolgok juthatnak a fülébe, amelyek felforralják a vérét. Ne engedje eluralkodni a rossz hangulatot, a megoldásra nem kell sokáig várni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 11%
Szellemi: 35%
Fizikai: 73%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Mindennél fontosabb lesz a győzelem, az elsőség iránti igény az élet szinte valamennyi területén, és a sors most kegyes lesz önhöz. Tálcán kínál majd olyan lehetőségeket, amelyekért máskor keményen meg kellett küzdenie.

Nem:

A diplomácia érzék hiánya, a mások szükségletei iránti érzéketlenség komoly bajokat okozhat. Ehhez könnyen társul a dolgok komplikáció nélküli, huszáros megoldása, ami később hátráltatni fogja minden vonalon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 84%
Szellemi: 52%
Fizikai: 60%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Jó hírek otthonról, kedvez az idő mindenfajta ingatlannal kapcsolatos elképzelés megvalósításának.

Nem:

Minden mostani cselekedete hatással lesz a későbbi eseményekre, ezért ne menjen bele szabálytalan szerződésekbe, homályos pénzügyekbe. Csalódhat egy barátban vagy pártfogóban, nem kedvez az idő a titkoknak, a házasságtörésnek. Ha válni készül, még várjon, mert minden esélye megvan arra, hogy nulláról kezdje az életét.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 32%
Szellemi: 84%
Fizikai: 61%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

A következő hetekben az egészségi állapotában és a családi, otthoni viszonyokban várható változás. Ha pereskedik, most az ön javára fordul a kocka, sok korábbi, pénzügyi probléma jelentkezhet, ha higgadt marad, nyerhet.

Nem:

A szerelmeskedésen kívül, szinte semmire sem alkalmas a nap, anyagi csőd, ne politizáljon, ne utazzon, ne kérjen szívességet, ne változtasson állást, vigyázzon, mert ma kiforgatják a szavait is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 59%
Fizikai: 46%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

A következő időszakban óvatosnak kell lennie, mert partnerkapcsolatában újra visszatérhetnek a viták és a veszekedések. A környezet is a szájára veheti, pereskedésbe bonyolódhat, és a közvetlen családi kör nyílt kiállást követel.

Nem:

Ma a bajok fő forrása az ön érzékenysége, megbánthatják a kollégák, az egészsége sem a legpompásabb. pénzügyi befektetéseket, kölcsönt felejtse el, ne kenyerezzen le senkit, és ne ossza meg a titkait senkivel.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 67%
Fizikai: 30%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Március elejéig jellemző lehet a lemondás, az áldozatvállalás, egészségére, fizikumára több időt és figyelmet kellene fordítani, mert egy betegség hosszabb időre kivonhatja a forgalomból. A szex még nagyobb hangsúlyt kap, mint bármikor, mert a boldog beteljesülés feltétele az élet más területein érezhető elégedettségnek is.

Nem:

Ne kezdjen pereskedni, örökség körül viták alakulhatnak ki, ne legyen nagyvonalú, minden a zsebére megy.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 25%
Szellemi: 29%
Fizikai: 68%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pénz, szerelem – mindkettő rendkívüli sikerekkel kecsegtet. Pompásan alakíthat mindent, fantasztikus hírt is hallhat, ami érintheti az otthonát, a családtagokat, és ha ingatlangondjai vannak, azt is megoldhatja.

Nem:

Este mosolyszünet, amelynek ön az oka. Ne kritizáljon, a földhözragadtság, a szűk körű kicsinyességbe süppedés – ez az, ami a legtöbb bajt okozhatja. Ha szórakozni megy, ne számolgassa a forintjait, legyen nagyvonalú.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 88%
Szellemi: 82%
Fizikai: 91%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Napközben minden jól alakul, megérzései kiválóak, amelyeket leginkább a pénzszerzésben kamatozhatna. A legtöbbet és a legjobbat adja saját magából, mert úgy így megoldhatja a családi problémákat. Tegye, de holnap meglátja, ennek nem sok értelme volt.

Nem:

Az esti órákban szerelmi csalódás, gyermekével, partnerével bajok. Ne írjon alá semmit, ne kössön üzletet, a szerencsejátékokat, szórakozóhelyeket kerülje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 73%
Szellemi: 20%
Fizikai: 54%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A korábban felmerült problémák megoldódnak, egy ismerős egészségi állapotában pozitív változás várható. Ha önnek van szüksége orvosi ellátásra, akkor ma kedvező híreket hallhat. Megbízhatják egy olyan feladattal, amellyel harmóniát teremthet a munka és a magánélet között.

Nem:

Ha szabadulni akar egy viszonytól, akkor ne legyen kicsinyes, anyagi áldozat nélkül partnere tapadókorongjai nem válnak le. Nem alkalmas az idő gyereknevelésre, szerencsejátékokra

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 81%
Fizikai: 74%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Új szerelem a láthatáron, megismerkedhet valakivel, aki iránt lángra gyúl, és kiradírozza emlékezetéből az előző viszonyt. Szerencsés a nap megállapodásra, szerződéskötésre, vizsgára, utazásra, karriervonalon hamarosan új lehetőségek nyílnak, és minden befektetett energia fantasztikus eredményt hoz.

Nem:

Nem alkalmas a nap kölcsön felvételére vagy adására, mindenféle pénzügyi tranzakcióval várjon még egy-két napot.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 80%
Szellemi: 91%
Fizikai: 75%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: