Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Alkalmas a nap tárgyalásra, üzletkötésre, ha vállalkozásához befektetőre van szüksége, akkor ma minden a malmára hajtja a vizet ahhoz, hogy sikeres és tőkeerős társra leljen, aki fizet, mint a katonatiszt.

Nem:

Egészségével és a hangulatával lehet gond, pedig nincs olyan nagy baj, mint ahogy az időnként felködlik ön előtt. Nem alkalmas az idő hatóság átverésére, olyan titkok juthatnak a tudomására, amit nem ajánlott továbbadnia.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 7%
Szellemi: 100%
Fizikai: 78%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek, ha hosszabb utazást tervez, akkor apróbb hosszúsággal számolhat, de összességében ragyogóan érezheti magát.

Nem:

Ne erőltessen semmit, a szomszéddal tartson három lépés távolságot. Ha közlekedik, ma nem várt kellemetlenséggel számoljon, hallhat egy hírt is, ami ne engedje, hogy borús hangulatot okozzon. Ne odázzon el egy fontos döntést, mert ezzel mások sorsát is befolyásolja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 13%
Fizikai: 73%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Helyén az esze, logikája kitűnő, ezért remek a mai nap arra, hogy megkaparintson magának valami olyat, amivel nemcsak az egzisztenciáját, az anyagi helyzetét stabilizálhatja, hanem új jövőt is mutathat. Kedvez az idő külföldiekkel kapcsolatos ügyleteknek, politikának, tanulmányoknak.

Nem:

Ne sajnálkozzon volt házastársán, mert nem érdemli meg. Szeretője vagy gyermeke ma nem mond igazat, de a vitával nem megy semmire.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 2%
Szellemi: 69%
Fizikai: 55%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Nagyon valószínű, hogy mélyen beleszeret valakibe, és különösen heves, komoly érzelmeket táplál iránta. De az is megtörténhet, hogy ez utóbbi időben több válságot túlélt kapcsolata vesz új irányt, fellángol a szenvedély, az érzelmek magas fokon izzanak.

Nem:

Holnap vigyázzon, mert előfordulhat, hogy előbb cselekszik vagy beszél, azután gondolkozik, és ez sok baj forrása lesz.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 85%
Szellemi: 100%
Fizikai: 71%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Ha nem kíváncsi a szerencsejátékokra, akkor menjen kirándulni, vagy csiszlja műveltségét és szépérzékét egy tárlaton.

Nem:

Vasárnap a közlekedésben ne legyen figyelmetlen, és ne rohanjon, mert veszélybe kerülhet a testi épsége. A kulináris élvezetekben ismerjen mértéket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 78%
Szellemi: 55%
Fizikai: 80%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Pompás napja lesz, ha nincs partnere, akkor ma társaságba, emberek közé kell menni, mert találkozhat valakivel, aki felkelti és ébren tartja az érdeklődését, a kialakuló vonzalom kölcsönös lesz. Ragyogó az idő magasröptű szellemi vitára, politizálásra.

Nem:

Nem lesz jó vége az örökké felületen való mozgásnak, hogy képtelen igazán elmélyülni, és környezete is unja az oda nem figyelését. Holnap ne menjen cukrászdába, gyermekére ne hagyjon rá mindent.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 100%
Fizikai: 9%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Pompás víkendje lesz, jó az idő ház körüli teendők ellátására, remekül ért ahhoz is, hogy átszervezéssel javítani tudjon a környezetén, ezzel szépségét és nagyobb egyensúlyt teremthet, amiért mindenki hálás lesz.

Nem:

Ma ne engedje, hogy elszabaduljanak az indulatok, amelyek kapcsolatba hozhatóak a munkájával és a családtagokkal. Ha vendégeket hívott a hét végére, akkor vértezze fel magát, mert valaki belemászhat a lelkébe.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 69%
Fizikai: 92%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A szerelmeskedésé, a nagy tervek szövögetéséé a következő kát nap. Partnerével tökéletes lehet a harmónia, de az akaratát ne kényszerítse szerelmére, jusson eszébe, hogy kedvesének is szüksége van szabad lélegzésre.

Nem:

Ne bocsátkozzon vitába, ha politizál, ma valakivel összeveszhet. Ne engedjen beleszólást a magánéletébe, ne figyeljen arra, hogy a rossz nyelvek mit mondanak.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 92%
Szellemi: 100%
Fizikai: 19%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pompás az idő kirándulásra, lakása átrendezésére, tanúbizonyságot tehetne arról, milyen rendkívül tüchtig az otthona, környezetét illetően. Vagyis ragadja meg a porszívót, a felmosófát, és a családtagokra is nyomást gyakorolhatna, hogy mégse kelljen egyedül megszakadnia a házimunkában.

Nem:

Ne adjon kölcsönt, a dugipénzét olyan helyre tegye, ahol meg is találja. Ne feledkezzen meg egy rokonról, akit jó lenne, ha ebben a két napban istápolna.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 31%
Fizikai: 69%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Amilyen pompás napot ölthet el a szeretőjével, olyan idegesítőt a házastársával. Nagy a lebukásveszély is, ezért előre készüljön föl, hogy az árulkodó jelekre és a jóakarók információira kéznél legyen a megfelelő válasz. Ha a téma nem érdekli, akkor tudni kell, hogy valaki a környezetét ön ellen hangolja.

Nem:

Holnap ne kerülje el a galoppályát, mert remek lehetőség kínálkozik ily módon a pénztárcája hizlalására.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 68%
Fizikai: 31%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Különlegesen jó, egyedi ötletei lehetnek a hét végén, amelyekkel orvosolhatja a felmerült lakásproblémákat. Alkalmas az idő rokonlátogatásra, ha egészségi gondjai vannak, akkor kaphat egy használható információt, amely gyógyír lesz még a legkomolyabb bajokra is.

Nem:

Ne felejtse el, hogy az anyagi függőségnek sok buktatója van. Tudnia kell, hogy a pénz fájó pont lesz önök között, és egyenlőtlen partnerkapcsolathoz vezet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 68%
Szellemi: 48%
Fizikai: 92%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden esély megvan arra, hogy végre olyan partnert találjon aki megfelel az elképzeléseinek. Megismerhet valakit, aki a legtitkosabb vágyait válthatja valóra.

Nem:

Ne dicsekedjen, ha öröm éri, próbálja meg savanyú képpel, egy kissé pesszimistán tálalni, mert a jó híreket a hét végén környezete nehezen emészti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 100%
Fizikai: 29%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: