Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Az esti órákban felhívhatja vagy meglátogathatja a rokona, kedvező híreket hallhat, amely érinti a munkáját, kollégáival való viszonyát, egészségi állapotát, és meghatározhatja hangulatát.

Nem:

Nem kedvez a nap hivatalos pénzügyek intézésének, új vállalkozás indításának, ha politizál, délelőtt meg se szólaljon, és ne menjen bele kétes kimenetelű ügyletekbe.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 76%
Szellemi: 55%
Fizikai: 79%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Az esti órák kedveznek a nagy utazásoknak, a külföldi, politikai és rokoni kapcsolatok ápolásának, szívességkérésnek, titkos pénzügyleteknek, értékesebb ingóság kéz alól vásárlásának, házasságtörésnek, tanulásnak és a szerencsejátékoknak.

Nem:

A reggeli órákban összeütközésbe kerülhet a törvénnyel, az otthonában is kellemetlenségek érhetik, egy barát is csalódást okozhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 35%
Szellemi: 81%
Fizikai: 44%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Elégedetlenség, nem várt akadályok a hivatás területén. Most még talán nem látja át a helyzetet, egyelőre csak érzi, hogy készül valami a háttérben. Jól érzi, mert felettesei rövidesen döntő lépésre szánják el magukat, ami messze lesz az osztatlan elismeréstől.

Nem:

Ne veszekedjen, és ne manipuláljon, kedvesét engedje szabadon szárnyalni, mert a féltékenységgel és irigységgel sokat ronthat a helyzeten.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 85%
Fizikai: 50%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Mindennél fontosabb lesz a győzelem, az elsőség iránti igény az élet szinte valamennyi területén, és a sors most kegyes lesz önhöz. Tálcán kínál majd olyan lehetőségeket, amelyekért máskor keményen meg kellett küzdenie.

Nem:

A diplomácia érzék hiánya, a mások szükségletei iránti érzéketlenség komoly bajokat okozhat. Ehhez könnyen társul a dolgok komplikáció nélküli, huszáros megoldása, ami később hátráltatni fogja minden vonalon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 84%
Szellemi: 52%
Fizikai: 60%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

A következő időben a karrierjében történhet változás, koncentrációra, bátorságra, kitartásra van szükség, a hosszú és fáradságos munka olyan eredményekhez juttathatja, amelyekről csak álmodozott. Nagyon sok múlik a taktikán, az eszközökön, amelyek nem tartoznak senkire, mert minél többet tudnak róla, esélyei annyival rosszabbak.

Nem:

Nem számíthat senkire, csak sajátmegára, a gesztenyét egyedül kell kikaparnia.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 39%
Szellemi: 50%
Fizikai: 80%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Alkalmas a nap munkára, kapcsolatok építésére, tanulásra, sportolásra, ha jogi gondjai vannak, akkor kaphat egy remek tanácsot, amit érdemes megfogadni. Elmehetne kirándulni, vagy legalább sétáljon fél órát, mert a levegőtlenségtől nem tud majd koncentrálni és egyre rosszabbul néz ki.

Nem:

A következő három napban a szokottnál legyen sokkal óvatosabb, mert baleset veszélye fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 24%
Szellemi: 89%
Fizikai: 27%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Pompás víkendje lesz, jó az idő ház körüli teendők ellátására, remekül ért ahhoz is, hogy átszervezéssel javítani tudjon a környezetén, ezzel szépségét és nagyobb egyensúlyt teremthet, amiért mindenki hálás lesz.

Nem:

Ma ne engedje, hogy elszabaduljanak az indulatok, amelyek kapcsolatba hozhatóak a munkájával és a családtagokkal. Ha vendégeket hívott a hét végére, akkor vértezze fel magát, mert valaki belemászhat a lelkébe.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 69%
Fizikai: 92%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Nagy ostobaságot követ el, ha anyagi áldozatra is hajlandó, csak, hogy végre közös fészket teremtsen az imádottal. Ha a kapcsolat friss, akkor ez a lépés korai, ha régi a viszony, akkor nem biztos, hogy kedvese is ugyanígy gondolkodik.

Nem:

Ne tegyen fel mindent egy lapra, még akkor sem, ha most minden pozitívumnak tűnik. Mindez vonatkozik vállalkozására is, vigyázzon, mert később még tető sem marad a feje fölött.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 82%
Szellemi: 100%
Fizikai: 16%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pompás az idő kirándulásra, lakása átrendezésére, tanúbizonyságot tehetne arról, milyen rendkívül tüchtig az otthona, környezetét illetően. Vagyis ragadja meg a porszívót, a felmosófát, és a családtagokra is nyomást gyakorolhatna, hogy mégse kelljen egyedül megszakadnia a házimunkában.

Nem:

Ne adjon kölcsönt, a dugipénzét olyan helyre tegye, ahol meg is találja. Ne feledkezzen meg egy rokonról, akit jó lenne, ha ebben a két napban istápolna.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 31%
Fizikai: 69%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Alkalmas a nap külföldi utazásra, hogy a szerelmével tervezgesse a közös jövőt, a gyermekére több figyelmet fordítson, és politizáljon.

Nem:

Tisztában kell lennie az értékeivel, hogy mit tud, és mennyit ér. Meg kell találnia az arany középutat, ne legyen elégedetlen önmagával, mert az kishitűség, de önteltnek sem szabad látszania, mert az már ostobaság, és ezzel csak saját magának árt.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 91%
Szellemi: 54%
Fizikai: 36%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Vesse magát a munkába, kollégáival kitűnően érezheti magát, hallhat egy remek ötletet, amit bátran lenyúlhat.

Nem:

Anyagi veszteség és szerelmi csalódás a láthatáron. Lehet, hogy partnerét félreismerte, mert szíve választottját elsősorban a bankszámlája és az egzisztenciája érdeklik, és nem az ön két szép szeme? Ne vállaljon kockázatot semmilyen téren, a szerencsejátékokat felejtse el, ne vásároljon kéz alól.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 70%
Fizikai: 80%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Új szerelem a láthatáron, megismerkedhet valakivel, aki iránt lángra gyúl, és kiradírozza emlékezetéből az előző viszonyt. Szerencsés a nap megállapodásra, szerződéskötésre, vizsgára, utazásra, karriervonalon hamarosan új lehetőségek nyílnak, és minden befektetett energia fantasztikus eredményt hoz.

Nem:

Nem alkalmas a nap kölcsön felvételére vagy adására, mindenféle pénzügyi tranzakcióval várjon még egy-két napot.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 80%
Szellemi: 91%
Fizikai: 75%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: