Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Ma kedvező lehetőségekről hallható adó, kamat illetékügyekben. Fogadja meg a tanácsokat, és használja ki a törvény kiskapuit, mert a kutya sem veszi észre, ráadásul ez a nyereség önnek most nagyon jól jöhet.

Nem:

Dél körüli órákban villámcsapásként érheti házas-vagy üzlettársa va banque-stílusú pénzkezelése, barátaival is anyagi motivációs veszekedésre kerülhet sor. Ne hergelje magát, csak az ön idegei sínylik meg a vitát.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 29%
Szellemi: 100%
Fizikai: 68%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Jó hírek a partneréről, munkájában is pompásan alakulnak napközben a dolgok, környezete elismeréssel adózik rendkívüli képességeinek. Ellenségei ebben az időben nem árthatnak önnek. Ha egészségi gondjai vannak, ma minden jóra fordulhat.

Nem:

Este nem engedhet meg magának emelt hangot, az elvakultság és az önfejűség sok kárt okozhat. Ne higgyen az ígéreteknek sem, mert a szavak csak szállonganak a levegőben.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 18%
Szellemi: 60%
Fizikai: 30%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Ma megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben elfoglalhatja a helyet a szíve csücskében. Nincs azon semmi szégyellni való, hogy egy korábbi kijelentését megváltoztatja, mert ezzel csak jót tesz a pénztárcájának. Azzal pedig ne foglalkozzon, hogy közben mások mit gondolnak.

Nem:

Nem kell megosztani minden gondolatát a környezetével, mert közben olyan dolgokat fecseg ki, amelyekkel keresztül húzhatják a számításait.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 78%
Szellemi: 100%
Fizikai: 85%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Változás várható a munkában. Ha sikerül megcsípnie egy állást, akkor olyan harcokra van kilátás, amihez megingathatatlan hit, sziklaszilárd bizalom szükséges elsősorban saját magában. Enélkül nehéz lesz megtartani, vagy tökéletesen ellátni a feladatot.

Nem:

Reggel rosszkedv, délután bosszúság a barátok miatt, felidegesíthetik a családtagok, a munkatársak, este összeütközés a törvénnyel. Ne adja fel, éjfélkor jó lesz, ha durmolni fog.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 61%
Fizikai: 11%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Titkoknak és a szabálytalan pénzügyeknek kedvez ez az időszak, ha valami olyat tett, amit megbánt, most visszakozhat. Ha betegséggel bajlódik, minden oka megvan az optimizmusra, mert a mai nappal regenerációs folyamat veszi kezdetét.

Nem:

Ne vegyen semmit a lelkére, ma könnyebben megsértődik és megsérthet másokat is. Ne felejtse el, hogy a külvilág úgy működik, mint a tükör. Ahogy viselkedünk, úgy viselkednek velünk is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 59%
Fizikai: 99%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szemléletváltás következhet be, aminek hatására új lehetőségeket kínál önnek az élet, a politika, tanulmányok folytatása, állásváltoztatás, jogi problémák, valamint külfölddel kapcsolatos ügyek terén. Kezében a jövője, használja ki az időt!

Nem:

Szép szóval nem lehet adósságot törleszteni, ezt ne felejtse el, és azt sem, ha nem tudja tartozását törleszteni, akkor az események a közeli jövőben tragikus fordulatot vehetnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 31%
Szellemi: 76%
Fizikai: 30%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Feszültség a felettesével és a kollégákkal egyaránt. Elérkezett a változás ideje, meg kell tenni az első lépéseket. Forduljon orvoshoz, most még időben van, később azonban már komoly gondjai lehetnek.

Nem:

Váratlan találkozás egy régi ismerőssel, aki felkavarja az érzelmeit és felforrósítja a vérét, ne várjon túl sokat, mert csalódni fog. Ne kockáztasson, ez vonatkozik az anyagiakra is, mert meggondolatlanság miatt elúszhat minden fillérje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 69%
Szellemi: 59%
Fizikai: 29%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Pénzes munka híre juthat a fülébe. Karriervonalon is jól alakulnak a dolgok, de a gesztenyét egyedül kell kikaparnia, senkiben nem bízhat meg maradéktalanul, a terheket egyedül kell cipelnie.

Nem:

Ne becsülje le a bajt, még ha az kicsi, akkor sem, mert sohasem jön magában. Készüljön föl komolyabb gondokra, amelyek érinthetik a házasságát, üzlettársi kapcsolatát. Környezete sincs elragadtatva stílusától, hangnemétől, viszonyaitól.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 65%
Szellemi: 53%
Fizikai: 39%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Reggel minden a vágyai szerint alakulhat szerelmi viszonyában, gyermekével való kapcsolatában, még a legfőbb kritikus sem találhat kivetnivalót. De az idill nem tart sokáig, főleg ha átalussza ezt a kedvező fényszöget.

Nem:

Az esti órákat feszültség, vita jellemezheti. Vigyázzon minden egyes kimondott szóra, mert később bánni fogja. Barátait ne avassa be az otthoni ügyekbe, mert később visszaélhetnek a bizalmas információkkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 20%
Fizikai: 71%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

A következő időszakban lehetősége nyílik új vállalkozás indítására, ha problémái vannak gyermekével, akkor most minden vitás kérdést, félreértést okozó helyzetet tisztázhatnak. A környezete is nagy hatást gyakorol majd önre, figyeljen a kritikára, amely építő jellegű és sokat profitálhat belőle.

Nem:

Egészségi problémák, veszélyek a közlekedésben, anyagi veszteségek, ne heveskedjen és ne próbáljon ki új gyógyszereket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 58%
Szellemi: 79%
Fizikai: 26%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A következő több mint egy hónapban akarata erős, rámenősebb a munkában, kezdeményező és a merész a szerelemben, jellemzőek lehetnek a gyors sikereket ígérő könnyű kalandok. Gyermekével gondjai lehetnek a tanárokkal, figyeljen rá jobban.

Nem:

Ha az ösztönök és vágyak intenzitása legyőzhetetlen, akkor örökös a kísértés, ami elhamarkodott tettekhez vezethet, mint például a meggondolatlan kapcsolatteremtés, korai házasság.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 42%
Szellemi: 72%
Fizikai: 19%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Az esti órák alkalmasak arra, hogy tömjénezzen vagy ajándékkal kedveskedjen valakinek, mert ez remek húzás lesz a karrierjét illetően.

Nem:

Ne dicsekedjen, ne akarjon a középpontban lenni, nem kell mindenkinek az ön hangját hallani, mert később ebből még kellemetlenségei lesznek. Szívszerelme – ha van – ma borsot törhet az orra alá, maradjon higgadt, nincs helye fortyogásnak.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 27%
Szellemi: 60%
Fizikai: 58%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: