Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Észben kell tartania, hogy a rokonokat nem választhatja meg, a barátait viszont igen. Tartsa távol magát azoktól a családtagoktól, akik igyekeznek rátelepedni önre, mert kihasználják, és úgy kifacsarják majd, mint egy citromot. Baráti kapcsolatait apolja, mert sokat kaphat szellemileg és érzelmileg ezektől a viszonyoktól.

Nem:

Ma nincs értelme a vitának, hagyjon rá mindent partnerére, így jár a legjobban.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 52%
Fizikai: 59%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Utazás során legyen körültekintő és óvatos, gondok merülhetnek fel okmányok, iratok kapcsán, ezért figyeljen a legapróbb részletekre is.

Nem:

Könnyen szembetalálhatja magát a törvény szigorával. Ez pénzügyi veszteséggel, egzisztenciális gondokkal és az álmok szertefoszlásával járhat. Ne legyen könnyelmű, ne írjon alá semmit, a barátaiban ne bízzon, és egy jó ügyvéd címét ne felejtse elkérni. Nem alkalmas a nap kölcsönügyletekre.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 66%
Fizikai: 74%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Lehet, hogy partnere visszakozni fog, és amit korábban kimondott azt szánja, bánja. Jól vigyázzon, most minden azon múlik, hogyan dönt, mert ez meghatározza a jövőjét, a sorsának alakulását.

Nem:

Munkahelyi problémák, nem várt akadályok pénzügyekben, rossz hírek, feszültség a kollégákkal, egy barátja is túl sokat akar, gyermeke sem úgy viselkedik, ahogy kellene, ne idegeskedjen, semmi sem tart örökké.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 24%
Szellemi: 43%
Fizikai: 41%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Az esti órákban remek megérzések, jó hírek, kellemes hangulat, munkájában rejtélyes módon köszönhet be a szerencse.

Nem:

A délelőtti órákban kisebb-nagyobb bosszúságokra és anyagi kárra számíthat. Összeütközésbe kerülhet a felsőbbséggel, a törvénnyel, ügyes-bajos dolgok intézése közben akadályok, meg nem értés, őrizze meg a nyugalmát, mert enélkül is gőgösnek és önhittnek tartják.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 55%
Szellemi: 78%
Fizikai: 20%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Ha új életet akar kezdeni, akkor ez az elhatározás remek, mert a közeljövőben találkozhat valakivel, akivel azonosak lesznek a nézeteik, és nemcsak szellemileg mozognak ugyanazon a síkon, hanem az érzelmeik is egy rugóra járnak. Ha már ismerik egymást, most mély és tartós kapcsolat alakulhat ki.

Nem:

Családi, politikai, külföldi kapcsolatai most több kárt okozhatnak, mint hasznot, ha vizsgáznia kell, ne puskázzon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 69%
Szellemi: 40%
Fizikai: 64%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Jó hete lesz, remek híreket hallhat, amelyek érintik a munkáját, az anyagi helyzetét. Ha tárgyalásra, megbeszélésre készül, akkor úgy alakíthatja az ügymenetet, ahogy akarja, hatást gyakorolhat a környezetére és elérheti azt, amit akar.

Nem:

Ne foglalkozzon másnak a nyavalyájával, az ön lelke is ápolásra szorul. Ne vállaljon senkiért kezességet, ne vágjon mindenkihez jó képet, szabaduljon meg a nyűgös viszonyoktól, amelyek visszahúzzák.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 71%
Szellemi: 45%
Fizikai: 47%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Semmi izgalom, az ajándékot, vagy hálapénzt elvárják öntől. Nyúljon a zsebébe, és adja oda, mert ettől függ, megkapja-e a munkát vagy a szerződést, elengedik-e a büntetést, támogatni fogják-e akkor, amikor szüksége lesz rá, vagy az orvos jobban figyeljen.

Nem:

A délutáni órákban ne vásároljon semmit, mert átverik. Ne igyon szeszt, mert ma rosszabbul bírja, mint általában és ne feledje, a gyűlölet magától visszaszáll arra, aki táplálja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 74%
Fizikai: 38%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Leleményesség, mozgékonyság, kitűnő meglátások, jó reflex, világos, meggyőző beszéd és jó idegek lesznek a hétre jellemzők. Fortuna segíti a munkájában, pénzügyekben is pompás lehetőségek vannak. Mindenféle banki ügyletnek kedvez a nap.

Nem:

Ne féljen a magányosságtól, mert ez a veszély most igazán nem fenyegeti. Sőt, valaki önre akaszkodik, akit nehéz lesz majd levakarni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 74%
Szellemi: 44%
Fizikai: 32%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Munkájában akadályok és nehézségek, jogi problémák, pénzügyi viták súlyosbíthatják a helyzetet. Váratlanul fellépő gondok a kollégákkal tovább tetézhetik a bajt, az elektronikus beszélgetések is problémákat okozhatnak.

Nem:

Váratlan kellemetlenség a családtagok részéről, a szomszéd is akarva-akaratlanul árt önnek, vásárláskor, ügyek intézésekor kínos helyzetek. Ne ragadtassa el magát, mert idegei felmondják a szolgálatot.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 72%
Szellemi: 95%
Fizikai: 72%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Napközben minden jól alakul, megérzései kiválóak, amelyeket leginkább a pénzszerzésben kamatozhatna. A legtöbbet és a legjobbat adja saját magából, mert úgy így megoldhatja a családi problémákat. Tegye, de holnap meglátja, ennek nem sok értelme volt.

Nem:

Az esti órákban szerelmi csalódás, gyermekével, partnerével bajok. Ne írjon alá semmit, ne kössön üzletet, a szerencsejátékokat, szórakozóhelyeket kerülje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 73%
Szellemi: 20%
Fizikai: 54%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Ma egészségügyi gondok jelentkezhetnek, és bosszúságok a kollégák, beosztottak részéről. A kora délutáni órákban ezen a vonalon jellemző lehet a hibavalóság, a dupla munka, esetleg más helyett kell tartania a hátát, ráadásul sokaknak lesz igaza, de önnek nem.

Nem:

Őrizze meg a nyugalmát és hidegvérét, különben veheti a kalapját, de ennek még nem érkezett el az ideje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 60%
Fizikai: 58%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden esély megvan arra, hogy végre olyan partnert találjon aki megfelel az elképzeléseinek. Megismerhet valakit, aki a legtitkosabb vágyait válthatja valóra.

Nem:

Ne dicsekedjen, ha öröm éri, próbálja meg savanyú képpel, egy kissé pesszimistán tálalni, mert a jó híreket a hét végén környezete nehezen emészti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 100%
Fizikai: 29%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: