Prof. Dr. Kiss Róbert Gábor
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Kardiológia
Rövid bemutatkozás:
Kardiológus. Szakterületei közé tartozik a vérrögképződés, a koszorúerek CT-vizsgálata és a mágneses rezonancia szívvizsgálat.
Önéletrajz:

1981-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, eleinte az Országos Mentőszolgálat mentőorvosa volt. Belgyógyász, kardiológus, a belgyógyászati angiológia minősített orvosa.
Gyógyításban betöltött beosztásait, eredményeit illetően 1998-tól kezdve működik orvos vezetőként, ekkor lett az országban elsőként megvalósult, csak szívkatéteres betegek számára létrehozott betegosztály vezetője. Az idők során tapasztalatokat szerzett a összes noninvazív kardiológiai diagnosztikai módszer terén.

A kardiológia bizonyos területeivel foglalkozik elmélyültebben, ami a vérrögképződés, a koszorúerek CT-vizsgálata és a mágneses rezonancia szívvizsgálat. Ezek a szakterületei.

Kedvenc időtöltései közé tartozik az olvasás, elsősorban szépirodalom, a képzőművészet tanulmányozása, valamint a családja. Szabadidejét leginkább unokáival szereti tölteni, majd ha nyugdíjba megy, a horgászattal szeretne kikapcsolódni.