Dr. Kozma Bence
Szülész-nőgyógyász -DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Rövid bemutatkozás:
Szakmai és tudományos érdeklődésének középpontjában a urogynekológia és a rekonstruktív kismedencei sebészet áll.
Önéletrajz:

Általános orvosi diplomámat 2006-ban vehettem át, a Debreceni Egyetem rektorának elismerő oklevelével. Diplomám megszerzését követően felvételt nyertem a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára, ahol jelenleg is dolgozom.

Szakvizsgámat 2011-ben szereztem meg kiváló eredménnyel. Szakvizsgámat követően figyelmem mindinkább az urogynekológia és a rekonstruktív kismedencei sebészet irányába fordult.

Olyan szerencsés lehettem, hogy megalakíthattuk az urogynekológiai szakrendelést az országban elsőként. Azóta is ennek vagyok a vezetője ugyanakkor  az urogynekológiai profillal próbálunk meg a klinikánkon minél inkább teljes ellátást nyújtani azon páciensek körében, akik inkontinenciával, kismedencei süllyedéssel vagy más olyan kórképpel jelentkeznek nálunk.

Házas vagyok, feleségem szemész kolleganő, ugyanígy a Debreceni Egyetem Szemészetén dolgozik.Három gyermek boldog édesapja vagyok. Legnagyobb lányom 6 éves, fiam 4 éves, legkisebb lányom pedig 2 éves. Hobbim a fényképezés, nagyon szeretek futni és teniszezni.