Dr. Homoródi Nóra
kardiológus — DEOEC
Rövid bemutatkozás:
Napi szinten vesz részt a betegek nem invazív kardiológiai vizsgálatában, ami magába foglalja a szívultrahangos vizsgálatokat, a terheléses szívultrahangot, a nyeletős, azaz a kardiovaszkuláris ultrahangos vizsgálatokat, valamint a Holter és a terheléses EKG rendszereket.
Önéletrajz:

1998-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően másfél évig a DOTE I. sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott rezidensként. 2000-ben került át a Kardiológiai Klinikára, ahol azóta is tevékenykedik. 2004-ben belgyógyászatból, 2008-ban kardiológiából szakvizsgázott.

2000 és 2003 között tapasztalatszerzés céljából az Országos Mentőszolgálatnál is tevékenykedett, valamint szívultrahangos licensz vizsgákat szerzett. Napi szinten vesz részt a betegek nem invazív kardiológiai vizsgálatában, ami magába foglalja a szívultrahangos vizsgálatokat, a terheléses szívultrahangot, a nyeletős, azaz a kardiovaszkuláris ultrahangos vizsgálatokat, valamint a Holter és a terheléses EKG rendszereket.

Érdeklődése területei közé tartozik a diabetológia. Évek óta vesz részt ilyen irányú szakmai képzéseken. Tervei között szerepel a diabetológiai szakvizsga megszerzése is. Tudományos érdeklődési területe a vérlemezke gátló gyógyszerek hatásának a vizsgálata.

Egy hat éves kislány boldog és büszke édesanya. Szabadidejében rendszeresen sportol, aktívan vesz részt régiós versenyeken.