Jótékonyság a családon belüli- és párkapcsolati erőszak ellen

Jótékonysági gyűjtést szerveznek.

   

Augusztus 28. és november 29. között immár másodszorra rendezik meg a GLAMOUR Beauty Tour rendezvénysorozattal párhuzamosan az Indotek Group és a GLAMOUR közös jótékonysági gyűjtését, amelynek célja, hogy együtt emeljenek szót a bántalmazó kapcsolatok ellen. Most kiemelten fontosnak tartják a célt, hiszen az idei évben a járványügyi helyzet miatt még fontosabb és nagyobb szerepet töltött be az emberek életében az otthonuk és a családjuk. A rendezvénysorozat helyszínéül szolgáló tizennégy vidéki és budapesti plázában a látogatóknak lehetősége lesz egyedi, környezetkímélő GLAMOUR kulacsok vásárlásával segíteni a nemes célt. A kulacsok eladásából befolyó összeget teljes egészében a jótékony célra fordítják a szervezők, a hozzájárulóknak így lehetőségük nyílik fellépni a családon belüli, illetve a párkapcsolati erőszak ellen.

Az Indotek Group társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységének évek óta fontos célja, hogy a fiatalok biztonságos, védett és szeretetteljes környezetben nevelkedjenek: a társaság többek között az SOS Gyermekfalvakkal, az UNICEF Magyarországgal, az Együtt a Bárkányiakért Egyesülettel és a Csodalámpa Alapítvánnyal is valósított meg közös projekteket ugyanezen elvek mentén.

„Az utóbbi hónapokban különösen nehéz időszakon vagyunk túl, amely komolyan próbára tette a családokat. A szépség roadshow szerepe így talán még az eddigieknél is fontosabb: a kulacsok megvásárlásával minden résztvevő támogathatja ezt a fontos ügyet, ezáltal közvetlenül segítve a bántalmazó kapcsolatban élő nőket. Úgy gondolom, hogy csak együtt tudjuk felhívni a figyelmet erre a súlyos társadalmi problémára, és változást elérni” – mondta Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketing vezetője a jótékonysági gyűjtés kapcsán.

Forrás: blikk.hu

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

H 11:36

Az új intelligens asszisztenst számos területen és okostelefonokon is lehet majd használni.

Tovább
H 10:30

A költségvetés helyzetével kapcsolatos aggasztó nyilatkozatok negatívan érintették a forintot.

Tovább
H 09:46

A reálkereset 2 %-al csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Tovább
H 09:11

A vádak szerint Moszkva szándékosan az éhínséget használta fegyverként.

Tovább
H 08:14

Huszonnégy országban van kolerajárvány

Tovább
H 06:56

Változékony marad időjárásunk, a csapadék mellett viszont meleg időre számíthatunk.

Tovább

Belföld

FÓKUSZBAN A VÍRUSOK

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség